Over ons

Het Journaal van Beekdaelen is een wekelijkse uitgave van Gendarme Multimedia.

Het Journaal
Op 7 november 1973 gaven Emile Beulen en Marjo Diederen in de toen nog zelfstandige gemeente Schinveld de eerste editie van het Sjilvend Journaal uit. In 1982, toen Schinveld samen met Bingelrade, Jabeek en Merkelbeek fuseerde tot de gemeente Onderbanken, werd het Sjilvend Journaal omgedoopt tot Onderbanken Journaal. Maarten Diederen, zoon van Emile en Marjo, stond als kleine jongen regelmatig aandachtig te kijken bij de grote drukmachines en begon enkele jaren later mee te helpen met de opmaak en afwerking van het Journaal.

In 2014 nam hij, samen met compagnon Jeroen Daemen, over onder de vlag van filmproductiebedrijf Upendi Film (www.upendifilm.com), de uitgave van het Onderbanken Journaal over. In 2019 werd de naam vanwege de fusie van gemeente Onderbanken met Nuth en Schinnen omgedoopt tot Beekdaelen Journaal en verscheen het weekblad in heel Beekdaelen. Sinds 1 september 2021 is het Journaal in een nieuw jasje gestoken en omgedoopt tot Journaal van Beekdaelen.

 

 

Het Journaal van Beekdaelen wordt wekelijks met veel plezier voor u gemaakt door een enthousiast team van professionele verhalenvertellers. Iets maken dat leeft onder de mensen: dat is wat ons als team drijft bij alles wat we rondom het vernieuw(en)de Journaal doen!

Veel lees- en kijkplezier!

Imelda, Esther, Katja, Hub, Jeroen, Joost, Maarten en Emile

Titel
Journaal van Beekdaelen

Uitgave
Gendarme Multimedia

Verschijning
Amstenrade
Bingelrade
Doenrade
Hulsberg
Jabeek
Merkelbeek
Nuth
Oirsbeek
Puth
Schimmert
Schinnen
Schinveld
Sweikhuizen
Vaesrade
Wijnandsrade

E-mail
info@
journaalvanbeekdaelen.nl

Telefoon
06-43752804

Maarten

Maarten

Katja

Katja

Imelda

Imelda

Jeroen

Jeroen

Esther

Esther